ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ…:

ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…

Το πρωί στην εργασία σας ή το βράδυ σε κάθε νυκτερινή σας διασκέδαση . Στην πόλη, στις αθλητικές σας δραστηριότητες, την θάλασσα, την πισίνα, σε κάθε σας έξοδο από το σπίτι, τα LARVEL, artifact stickers, προσωρινά, μεταλλικά, τατουάζ, μπορούν να γίνουν τα ιδιαίτερά σας accessorizes!
Με δημιουργική φαντασία τοποθετήστε τα σε πλάτη, ώμους, χέρια, πόδια, λαιμό, αυτιά, θώρακα, σε όλο σας το σώμα . Στολίστε με εντυπωσιακό τρόπο κάθε σημείο του κορμιού σας!

Φωτογραφήστε και στείλτε μας τις δικές σας προτάσεις τοποθέτησης των flash temporary metallic tattoos.Ας ανταλλάξουμε ιδέες, στο facebook, στο twitter, στο instagram, στο about me.

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ …

Τα LARVEL flash temporary tattoos τοποθετούνται πολύ εύκολα σε δέρμα στεγνό, καθαρισμένο με σαπούνι και νερό ή με οινόπνευμα, απαλλαγμένο από κρέμες, λάδια και λοσιόν .
Ακολουθήστε τις εξής απλές οδηγίες
1. Κόψτε το σχέδιο που θέλετε να τοποθετήσετε .
2. Βγάλτε την διαφανή μεμβράνη που το προστατεύει.
3. Τοποθετήστε το tattoo επάνω στο δέρμα σας
4. Βρέξτε το με νερό και πιέστε το για 30 δευτερόλεπτα
5. Αφαιρέστε προσεκτικά το χαρτί .
6. Σκουπίστε το απαλά.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !!!!!
Περιμένετε έως και 5 λεπτά αφού τα τοποθετήσετε χωρίς να τρίψετε το δέρμα σας .

ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ…

Βάλτε σε μια γάζα η βαμβάκι,καθαρό οινόπνευμα η baby oil και τρίψτε το επάνω στο LARVEL, blue, metallic. tattoo σας για ένα περίπου λεπτό . Αφαιρείται έτσι εύκολα και γρήγορα .

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ …

Μπορείτε να μπείτε άφοβα στην θάλασσα, να κάνετε το καθημερινό σας ντουζ ή να κολυμπήσετε στην πισίνα, γιατί τα LARVEL, προσωρινά, tattoos είναι αδιάβροχα, αρκεί να τα φορέσετε μισή ώρα πριν έρθετε σε επαφή με το νερό .
Για να διαρκέσουν περισσότερο μην χρησιμοποιείτε αντηλιακό η λάδι στο σημείο του σώματος που τα τοποθετήσατε.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ …

Τα LARVEL, flash, silver, metallic, blue, artifacts stickers, έχουν ελεγχθεί δερματολογικά και είναι πιστοποιημένα. Φοριούνται δε από όλους γιατί είναι ασφαλή και μη τοξικά .
Αποφύγετε την χρήση τους αν είστε αλλεργικοί σε κόλλες .Μην τα τοποθετείτε σε περιοχές με ουλές, κρεατοελιές, κοψίματα, κοντά στα μάτια ή σε ερεθισμένο δέρμα. Αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο δοκιμάστε πριν, το δωρεάν δείγμα ( tester) .
Απαγορεύεται η χρήση σε παιδιά κάτω των 3 ετών και σε εγκύους.

Passed Test : EN – 71, FDA, TRA, ASTM, AZO, Phthalates 200584EC

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ …

Λάμπουν και εντυπωσιάζουν για 6 περίπου ημέρες.Η διάρκειά τους εξαρτάται από το σημείο του σώματος που είναι τοποθετημένα και από την φροντίδα τους.Για να έχετε μεγαλύτερη διάρκεια μην τα τρίβετε με έλαια, αντηλιακά, οινόπνευμα ή λοσιόν .

impel